upřesnit →    nahrát reklamu

Řadit dle

Agentura

Mediatyp

8

Obor

Doba nasazení

Zpřesnění doby nasazení

Podle soutěží, festivalů a akcí

The Element

Becherovka
Festival Zone

Festival Zone Festival Zone
Klient Jan Becher - Karlovarská Becherovka
Značka Becherovka
Obor Alkoholické nápoje

Tradiční česká značka s více než dvousetletou tradicí Becherovka přichází s novou letní festivalovou zónou. Její koncept je založený na myšlence recyklace a nulového odpadu a kombinuje signiture koktejly s moderními fúzemi české tradiční kuchyně. Festivalová zóna Becherovky by měla být v Česku k vidění po celé léto každý víkend na jiné akci (Apetit Piknik, Metronome Festival, Colours of Ostrava a další). Komunikace na sítích má být propojena hashtagem #BecherZone.

Koncept zóny vytvořila kreativní agentura The Element, která na strategii omlazení značky s klientem pracuje přes dva roky. Kromě eventů se stará o aktivace v ontrade či výběr a spolupráci s ambasadory. O provoz zóny aktuálně pečuje agentura Promotime.

Modulární koncept promozóny využívá variabilní kombinace recyklovaných lodních kontejnerů, díky kterým stavba může fungovat na ploše od 6x3 metrů do 20 x 20 metrů, její instalace je tak relativně rychlá a nenáročná. Objekt ve své maximální verzi lze převážet za pomocí dvou nákladních vozidel a díky použití kontejnerů má být i nenáročná na ostrahu mimo otvírací hodiny festivalů.

Kontejnery byly z pohledové strany proříznuty, aby stavba připomínala tradiční lázeňskou kolonádu v moderním pojetí. Zóna používá výhradně přírodní materiály - kov, dřevo, jutu a kůži. Návštěvníci se budou moci těšit na chilloutovou vyhlídku nad každým ze čtyř jednotlivých kontejnerů, přičemž každý z kontejnerů má svou funkci (bar, kuchyně, chillout, obchod s personalizovatelným merchandisingem).

Becherovka návštěvníkům dále nabídne ke každému ze signiture drinků speciálně napárované komplimentární kanapky. Čeká je tak grilovaný bůček na koření pěti vůní, telecí játra flambovaná na Becherovce nebo salsiccia s petrželovým pestem. Speciality se budou podávat na špaldové placce nebo pivním rohlíku místo podtácků a nebude tak vznikat zbytečný odpad, který by zatěžoval životní prostředí.

Komentáře

Nejnavštěvovanější reklamy